Spelregels en Voorwaarden rondom Corona

♥ De behandeling kan alleen doorgaan als wij beiden (én onze huisgenoten) géén klachten hebben die mogelijk wijzen op een coronabesmetting (zoals verkoudheid, hoesten, niezen en koorts). Dit checken we zowel bij het maken van de afspraak als voorafgaand aan de behandeling. De dag voor je afspraak leg ik contact met je, via mail, app of telefoon.

♥ Mocht het zijn dat je corona gehad hebt, dan moet je 14 dagen klachtenvrij zijn, vóór ik je weer mag masseren.

♥ Na het maken van een afspraak mag je, op dit moment, altijd de afspraak kosteloos annuleren als je je op het moment van de afspraak niet goed genoeg voelt.

♥ Zorg ervoor dat je niet eerder dan 2 minuten voor de geplande tijd aanwezig bent. In overleg met de andere disciplines in mijn pand, hebben we besloten zo min mogelijk gebruik te maken van de wachtkamer. Dus ik verzoek je om, als het kan, in je auto of buiten te wachten. Ik kom je buiten halen, of zwaai of roep je door het raam.

♥ Het toilet wordt bij voorkeur niet gebruikt. Uiteraard kan het altijd in dien nodig. Gebruik dan het toilet bij mij achter in de gang en meld me dit. Ik maak de toilet dan meteen daarna schoon.

♥ Deze volgende spelregel voelt voor mijzelf het gekst! Ik geef je geen hand en dus ook geen knuffel, ook al wil ik dat wél heel graag... En voelt het ook gek om dit niet te doen en je vervolgens wél te gaan masseren... Maar dit zijn de eisen om weer te mogen beginnen. Graag je begrip hiervoor.

♥ Tijdens het voor- en nagesprek zitten we op 1,5 meter afstand van elkaar.

♥ Ik vraag je bij binnenkomst om eerst je handen te wassen.

♥ Ik was zelf zowel voor als na de sessie mijn handen.

♥ Ik zal tussen de behandelingen door alle oppervlakken goed reinigen en de ruimte ventileren. Daar heb ik natuurlijk wat tijd voor nodig, dus ik doe nog meer mijn best om niet uit te lopen zodat er ook daadwerkelijk tijd is voor luchten en reinigen! Graag hiervoor je begrip.

♥ Als je het prettig vindt om een mondkapje te dragen dan mag dat natuurlijk. Neem die dan zelf mee.

♥ Zoals altijd vervang ik alle handdoeken na ieder consult. Mocht je het echter fijn vinden om momenteel je eigen spullen mee te nemen, dan mag dat ook. Neem dan 1 hoeslaken en 2 grotere handdoeken mee.

♥ Betaling is zoals altijd per factuur achteraf. Waarschijnlijk maken we een vervolgafspraak op een later moment via de app.

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat je besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak ga je akkoord met dit risico.

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten.
Warme groet Sijtje Princen
Zachte Kracht, Rustpunt voor SpitsuurVrouwen